Reviews

Weekend

Harma Kuijer


Geweldig weekend gehad in huize Brandaris alles zat mee weer en de festiviteiten dag en top. Complimenten nogmaals dat er een rolstoel klaar stond voor een van onze groep
Datum 11-07-2018

Steeds drukker

Wouter De Waard


Wij zagen de bezettingslijst en konden nog net een weekje boeken. Mooie week gehad in een fijn onderkomen. De volgende keer toch maar iets eerder kijken naar de vrije periodes.
Datum 02-02-2018

Mooi geworden

Groep Ekelmans


Het groepsvakantieverblijf is prachtig geworden nadat het van buiten is geschilderd. Nog meer genieten van een geweldig plekje op een schitterend eiland.
Datum 15-09-2017

Uniek verblijf

Familie Van Haren


Met de familie heel erg genoten van het eiland, van Huize Brandaris en van elkaar. Nieuwe bedden. nieuw terras, alles mooi schoon en gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar.
Datum 14-11-2016

Heerlijk oord!

Irma Reinders


Met RC Bathmen de Schipbeek al een paar keer in deze fijne accommodatie mogen vertoeven. De ligging is perfect en het huis heeft gewoon alles wat nodig is voor een fijn verblijf op het mooie eiland Terschelling.
Datum 13-01-2016

Ieder jaar weer lol en genieten!

Havenbedrijf Amsterdam


We komen al jaren in Huize Brandaris en het samenzijn staat in dit onderkomen garant voor plezier en gezelligheid. Mooi centraal gelegen en fijn te zien dat er het nodige gemoderniseerd is de laatste jaren.
Datum 29-12-2015

Review schrijven?

© 2021 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl