Informatie Huize Brandaris

Alles wat u moet weten

Aankomst en vertrek

De vertrek- en aankomstdagen zijn in de regel vrijdag en maandag. Op de aankomstdag kunt u vanaf 16.00 uur inchecken. Op de vertrekdag kunt u tot 12.00 uur uitchecken. U kunt dan met de veerboot van 12.30 uur weer naar Harlingen.

Voorzieningen

  • Radio en TV
  • Wifi
  • Speel- en spelmogelijkheden
  • Boeken en bladen
  • Koffiefilters
  • Schoonmaakmiddelen
  • Toiletpapier
  • Theedoeken, vaatdoeken en dweilen
  • Bestek, servies en glaswerk voor 27 personen
  • Kinderbedje, box en twee kinderstoelen

Lakensets en Handdoeken
Als u zelf geen dekbedovertrekken, onderlakens en handdoeken wilt meenemen, kunt u dit reserveren bij www.linnenserviceterschelling.nl of www.wassalonvantleven.nl.

huize-brandaris-het-huis-beneden

Goed om te weten

Huisdieren, hoe lief ook, worden niet toegelaten in verband met allergieën.

Er mag niet gerookt worden in Huize Brandaris.

Huisarts

Huisartsenpraktijk West-Terschelling
Duintuin 3
8881 GE West-Terschelling
Telefoon 0562 442181
Spoed 0562 443333

Wilt u annuleren?

Reserveringskosten worden niet terugbetaald bij annulering. Wij adviseren u om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Beschadigingen

De materialen die u tijdens uw verblijf beschadigd, zijn voor uw rekening.

Parkeren Harlingen

Hier vindt u informatie over parkeren op het parkeerterrein Tsjerk Hiddes en de overdekte parkeergarage van de veerterminal in Harlingen.

Meer parkeermogelijkheden

Harlingen heeft goede en redelijk goedkope parkeermogelijkheden. Voor een bezoek aan de Waddeneilanden kunt u parkeren op een van de betaalde parkeerterreinen rondom het centrumgebied.

Er zijn ook diverse parkeermogelijkheden van ondernemers en particulieren in en rondom Harlingen. Hier kunt u tegen redelijke tarieven uw auto binnen of buiten parkeren. Bij deze parkeermogelijkheid worden de bootpassagiers vaak met pendelbusjes vervoerd naar en van de veerterminal. All in Parkeren is een mogelijkheid.

Oude Trekweg 86
8861 KT Harlingen
06-11 34 15 76
www.allinparkerenharlingen.nl

Voor parkeermogelijkheden in Harlingen kunt het beste de website www.centrumparkeren.nl bezoeken.

Parkeren tijdens Oerol

Tijdens Oerol zijn er extra parkeerplaatsen. Een pendelbusdienst verzorgt dan het vervoer van de parkeerplaats naar de veerterminal en terug. De bushalte hiervoor is op het havenplein voor de veerterminal en bij de parkeerplaats.

Für Deutsche Gruppen

Das Ferienhaus liegt nur 300 m entfernt vom Anlegehafen direkt im Ortszentrum von West-Terschelling. Es ist modern eingerichtet und verfügt über eine gut ausgestattete Küche. In den 11 Schlafzimmern stehen Ihnen insgesamt 27 Betten zur Verfügung. Das Haus bietet außerdem eine geräumige, möblierte Terrasse zum draußen Sitzen und Grillen. Der Hausverwalter wohnt in der Nähe und ist für Sie da.

Verblijven in het gezelligste groepsverblijf van heel Terschelling? Reserveer nu!

Scroll naar top