Reserveren

Leuk dat je bij Huize Brandaris wilt verblijven!

Reserveringsaanvraag

Verstuur een vrijblijvende reserveringsaanvraag en wij nemen contact met je op om jouw reservering te bevestigingen. Voor informatie en reserveringen bel Herman Albers: 06 – 14 65 63 49.

Jouw reserveringsaanvraag

Goed om te weten

GEEN VERHUUR PER DAG OF PER PERSOON
Huize Brandaris wordt uitsluitend verhuurd aan groepen van maximaal 27 personen voor periodes van een weekend, midweek of week.

OPTIETERMIJN
Bij het reserveren van een groepsreis is soms tijd nodig om alle deelnemers te informeren en te vragen of men mee kan en/of mee wil. Daarom hanteren wij een vaste optieperiode van twee weken vanaf de reserveringsdatum. De uiterste optiedatum is ook de uiterste betalingsdatum. Als in deze periode het verschuldigde huurbedrag zichtbaar is bijgeschreven op de bankrekening van de stichting Huize Brandaris, is de reservering definitief. Huize Brandaris is in deze huurperiode dan alleen voor u gereserveerd. Mensen die reserveren via deze website, ontvangen na de betaling een bevestigingsmail van de penningmeester. Als de betaling niet binnen deze twee weken is gedaan, wordt de reservering kosteloos geannuleerd.

HUURPRIJS MET EXTRA'S
In de huurprijs van Huize Brandaris zijn inbegrepen: reserveringskosten, eindschoonmaakkosten, toeristenbelasting, gebruik energie en enkele huishoudelijke artikelen (zie onder info/faciliteiten).

GEEN RESTITUTIE EN ANNULERINGSVERZEKERING
Er wordt geen geld terugbetaald als de reservering eenzijdig wordt geannuleerd.
Wij adviseren u daarom dringend een annuleringsverzekering voor uw groep af te sluiten.

GEEN ALTERNATIEF VAKANTIEADRES
De stichting "Huize Brandaris" kan niet zorgen voor een alternatief vakantieadres of vakantieonderkomen als Huize Brandaris door overmacht niet beschikbaar is.

MUREN, BUREN EN OVERLAST
Huize Brandaris ligt centraal in West Terschelling en midden in een woonwijk. Omwille van de goede relatie met de buren vragen wij alle huurders om de overlast voor de directe omgeving door overmatig lawaai, luidruchtige muziek, overlast gevende (sport)activiteiten en stank zoveel mogelijk te vermijden. Zie hiervoor ook de folder "Tips en huisregels".

RESERVERING AKKOORD EN VERSTUURD
Door het bevestigen van uw reserveringsaanvraag gaat u akkoord met de voorwaarden en huisregels van de stichting Huize Brandaris. Voor de gevolgen van het niet nakomen verwijzen wij u graag naar de folder "Tips en huisregels" van de stichting

Scroll naar top