Reserveren

Leuk dat je in Huize Brandaris wilt verblijven!

Reserveringsaanvraag

Verstuur een vrijblijvende reserveringsaanvraag en u
krijgt een huurovereenkomst met een standaard
optietermijn van twee weken na de aanvraag.

Lees eerst hier onze voorwaarden.

Voor nadere informatie m.b.t. reserveringen bel:
Maria Schrijver - 06 - 10 7659 77
Of mail: m.schrijver@outlook.com.


 
Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling
 
... (...)
Totaalprijs (100%): 0
Aanbetaling (30%): 0
Restant (70%): 0
 


Goed om te weten

GEEN VERHUUR PER DAG OF PER PERSOON
'Huize Brandaris' wordt uitsluitend verhuurd aan groepen van maximaal 27 personen voor periodes van een weekend, midweek of week. De wisseldagen zijn vrijdag en maandag.

OPTIETERMIJN
Bij het reserveren van een groepsreis is soms tijd nodig om alle deelnemers te informeren en te vragen of men mee kan en/of mee wil. Daarom hanteren wij een vaste optieperiode van twee weken vanaf de reserveringsdatum. De uiterste optiedatum is ook de uiterste betalingsdatum voor een aanbetaling van 30% van de huursom. Als in deze periode het verschuldigde huurbedrag zichtbaar is bijgeschreven op de bankrekening van de stichting 'Huize Brandaris', is de reservering definitief. 'Huize Brandaris' is in deze huurperiode dan alleen voor u gereserveerd. De rest van de huursom (70%) dient uiterlijk drie maanden voor de huurperiode betaald te worden.

Mensen die reserveren via deze website, ontvangen na de eerste betaling een bevestigingsmail van de penningmeester. Als de betaling niet binnen deze twee weken is gedaan, wordt de reservering kosteloos geannuleerd.
Als u de reservering wilt annuleren ontvangen wij graag een berichtje.

HUURPRIJS MET EXTRA'S
In de huurprijs van 'Huize Brandaris' zijn inbegrepen: reserveringskosten, administratiekosten, eindschoonmaakkosten, toeristenbelasting,
TV-kijken met Ziggo+ViaPlay+Eredivisie, Verbruik energie en enkele huishoudelijke artikelen (zie onder info/faciliteiten).

GEEN RESTITUTIE EN ANNULERINGSVERZEKERING
Er wordt geen geld terugbetaald als de reservering door de huurder wordt geannuleerd. Wij adviseren u daarom dringend een annuleringsverzekering voor uw groep af te sluiten.

RESERVERING AKKOORD EN VERSTUURD
Door het bevestigen van uw reserveringsaanvraag gaat u akkoord met de voorwaarden en huisregels van de stichting 'Huize Brandaris'. Deze kunt u vinden op de huurovereenkomst. Voor de gevolgen van het niet nakomen verwijzen wij u graag naar de folder 'Tips en huisregels' van de stichting.

GEEN ALTERNATIEF VAKANTIEADRES
De stichting 'Huize Brandaris' kan niet zorgen voor een alternatief vakantieadres of vakantieonderkomen als 'Huize Brandaris' door overmacht niet beschikbaar is.

MUREN, BUREN EN OVERLAST
'Huize Brandaris' ligt centraal in West Terschelling en midden in een woonwijk. Omwille van de goede relatie met de buren vragen wij alle huurders om de overlast voor de directe omgeving door overmatig lawaai zo veel mogelijk te beperken. Daarom vragen wij vriendelijk om geen luidruchtige muziek te laten horen, geen overlast gevende (sport)activiteiten te beoefenen rondom het huis (naar 't strand) en stank zoveel mogelijk te vermijden.
Zie hiervoor ook de folder 'Tips en huisregels'. Deze folder kunt u vinden in het folderrek in de hal en op het prikbord in de keuken.

SPORTGROEPEN EN SCHOLEN NIET WELKOM
Door veel negatieve ervaringen met sportgroepen en scholen hebben we jammer genoeg moeten besluiten om deze groepen te weren. Er werd te veel kapot en smerig gemaakt en de schoonmaakkosten rezen de pan uit. Wij willen het in en om het groepsvakantieverblijf graag netjes houden en representatief blijven voor de andere huurders en de omgeving.

Daarom het volgende:
Mocht onverhoopt toch blijken dat de reservering om een sportvereniging of school gaat dan zullen wij de betreffende organisatie laten weten dat de reservering wordt geannuleerd en/of de toegang tot Huize Brandaris wordt geweigerd. Mocht de groep al in Huize Brandaris verblijven, dan worden zij gesommeerd om direct te vertrekken. Bij weigering van het verzoek wordt contact opgenomen met de politie.

Risicogroepen betalen een borg.

Reeds betaalde huurgelden worden niet terug betaald.

Scroll naar boven